13 01, 2022

WORK & TRAVEL ПРОГРАМА

2022-01-13T09:06:33+00:00јануари 13, 2022|

Искористете ја можноста и поминете го летото активно. Бидете дел [...]

11 11, 2021

Центар за професионални обуки и кариерен развој на Економски факултет – Прилеп Вебинар „ Бизнис искуства и предизвици “

2021-11-13T18:05:51+00:00ноември 11, 2021|

Центарот за професионални обуки и кариерен развој на Економски [...]

19 02, 2021

Еквилибриум 31

2021-05-25T08:45:14+00:00февруари 19, 2021|

Еквилибриум 31

Go to Top