Им се соопштува на студентите од Економскиот факултет – Прилеп дека пријавување на испитите за септемврискиот испитен рок ќе биди во периодот од:

Од 19.08.2024 год до 23.08.2024год

Студентите имаат можност пријавувањето на испитите да го реализираат електронски преку iknow системот и истите треба да донесат испитна пријава најкасно на денот на испитот.