Им се соопштува на студентите од Економскиот факултет – Прилеп дека пријавување на испитите за септемврискиот испитен рок ќе биди во периодот од:

  • Од 29.08.2023 год до 01.09.2023год

Студентите имаат можност пријавувањето на испитите да го реализираат електронски преку iknow системот и истите треба да донесат испитна пријава најкасно  на денот на испитот.