Почитувани студенти, ⁣

Ве покануваме да присуствувате на семинарот за ПЛАНИРАЊЕ НА КАРИЕРА И СЕБЕ МЕНАЏИРАЊЕ, што ќе се одржи на 9 Ноември во 12.00 часот на Економскиот Факултет во Прилеп, а во соработка со студентското движење Секој Студент и Global Leadership Partners.⁣
Предавачи на семинарот ќе бидат Мајкл Рајт, Теми С. Рајт и Весли Брејдел.⁣
Мајкл Рајт, Теми С. Рајт и Весли Брејдел се професионалци кои имаат долгогодишни искуства со бреднирање, управување со мали бизниси и маркетинг. ⁣

Повеќе инфо за предавачите можете да најдете на следните линкови:⁣
https://globalleadershippartners.org/pdfs/michael-wright-bio.pdf⁣
https://globalleadershippartners.org/pdfs/tammy-wright.pdf⁣
https://globalleadershippartners.org/pdfs/wes-braden-bio.pdf.⁣

Учеството е бесплатно!⁣
Присутните добиваат сертификат за учество и една менторска средба. ⁣
Регистрирајте се тука: https://forms.gle/fSSHgThLX1i4m4Xd8