Почитувани студенти,
Во склоп на активностите на УСС на 06.05.2022 година (петок) се организира УКЛО ТРИВИУМ Ораторски натпревар на СЛОБОДНА ТЕМА. За најдобрите оратори се обезбедени награди. На натпреварот планирани се две обуки од страна на организаторите. Учеството на обуките е задолжително за сите пријавени студенти на УКЛО Тривиум.