9 02, 2021

проф. д-р Зоран Николовски

2022-04-01T19:22:35+00:00февруари 9, 2021|

Проф д-р Зоран Николоски Вонреден Професор Консултации Понеделник 13.00-15.00 часот [...]

9 02, 2021

проф. д-р Марјан Ангелески

2022-04-01T19:17:21+00:00февруари 9, 2021|

Проф д-р Марјан Ангелески Редовен Професор Консултации Понеделник 9:30-11:30; Петок [...]

Go to Top