Соопштенија


25 Септември 2018

Прелеминарна листа - трет уписен рок 2018/2019 година

симни документ


25 Септември 2018

СООПШТЕНИЕ за студентите на ТРЕТ ЦИКЛУС на студии

Им се соопштува на студентите - запишани на трет циклус студии, дека во периодот од 01.10.2018– 12.10.2018год. ќе се врши упис на семестар,односно евиденција (повторно запишување на кредити) од непарните семестри. 


23 Септември 2018

СООПШТЕНИЕ за студентите на ВТОР ЦИКЛУС на студии

 Им се соопштува на студентите - запишани на втор циклус студии, дека во периодот од 24.09.2018– 19.10.2018год. ќе се врши упис на III семестар,односно евиденција (повторно запишување на кредити) од непарните семестри. 


21 Септември 2018

Дополнителен конкурс трет уписен рок 2018/2019 година

симни документ


18 Септември 2018

Конечна ранг листа - втор уписен рок - 2018-2019

симни документ


12 Септември 2018

С О О П Ш Т Е Н И Е

 Им се соопштува на студентите од Економскиот факултет – Прилеп дека запишувањето и заверувањето на предмети од непарен  семестар,

за академската 2018/2019 година ќе се врши во

периодот од 20.09.2018година до 28.09.2018 година.    


07 Септември 2018

Се известуваат студентите запишани заклучно со академската 2009/10 год. да се јават во службата за студентски прашања со цел да го регулираат статусот на студент.


04 Септември 2018

Конкурс на Комисијата за хартии од вредност на РМ за научно истражувачки труд и есеј

симни документ


04 Септември 2018

Конечна ранг листа ‐ прв уписен рок ‐ академска 2018/2019 год.

симни документ


21 Август 2018

Деловен англиски јазик - консултации Студентите кои имаат потреба од консултации за испитите по Деловен англиски јазик во септемвриска испитна сесија можат да се јават во следниот термин: 23.08.2018г. (четврток) од 10:30-11:30ч. во кабинет бр.26.
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.