Соопштенија


15 Ноември 2018

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ,,СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ - БИТОЛА ВО АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА ЗА ТРЕТ УПИСЕН РОК.

симни документ


08 Ноември 2018

Одлука за прием на кандидатите за втор циклус на студии во третуписен рок во академската 2018/2019година на Економскиот факултет – Прилеп по студиски програми 

симни документ


08 Ноември 2018

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ,,СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ - БИТОЛА ВО АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА ЗА ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК

симни документ


08 Ноември 2018

Им се соопштува на студентите дека терминот за консултации кај проф. д-р Пеце Николовски закажан на ден 09.11.2018 се поместува за на ден 12.11.2018 година во 10:00 часот. 


05 Ноември 2018

 

Почитувани студентки и студенти,
Со задоволство ве покануваме на гостувањето на претставници од компанијата InterWorks во Вторник (на 6-ти Ноември 2018) во 11.30 часот во Амфитеатар 5 на Економскиот Факултет Прилеп, во времетраење од 1 час. Информации за компанијата од прва рака од нивната менаџерка за човечки ресурси, г-ѓа Јасмина Антиќ-Атанасовски и дел од нивните вработени, меѓу кои и наши алумни. Темата за тоа како се гради кариера во својот регион, но и за економско-менаџерско-социјалните предизвици ќе биде интересна за сите - а присуството е задолжително за студентите на предметите Бизнис планирање, Управување со промени, Иновациски менаџмент и Деловно комуницирање, заради вклученост во проектот со InterWorks. 
Повелете, ве очекуваме!
Искрено ваши
Доц. д-р Моника Ангелоска-Дичовска и доц. д-р Рената Петревска Нечкоска
Економски Факултет Прилеп

 


04 Ноември 2018

Почитувани,

Вториот термин за надоместување на часови по предметот Управување со промени е 6ти Ноември во 11.30 часот во Амфитеатар 5.


04 Ноември 2018

Почитувани,

Вториот термин за надоместување на часови по предметот Деловно комуницирање е 6ти Ноември во 11.30 часот во Амфитеатар 5.


04 Ноември 2018

Почитувани студентки и студенти,

Со задоволство ве покануваме на гостувањето на претставници од компанијата InterWorks во Вторник (на 6-ти Ноември 2018) во 11.30 часот во Амфитеатар 5 на Економскиот Факултет Прилеп, во времетраење од 1 час. Информации за компанијата од прва рака од нивната менаџерка за човечки ресурси, г-ѓа Јасмина Антиќ-Атанасовски и дел од нивните вработени, меѓу кои и наши алумни. Темата за тоа како се гради кариера во својот регион, но и за економско-менаџерско-социјалните предизвици ќе биде интересна за сите - а присуството е задолжително за студентите на предметите Бизнис планирање, Управување со промени, Иновациски менаџмент и Деловно комуницирање, заради вклученост во проектот со InterWorks. 

Повелете, ве очекуваме!

Искрено ваши

Доц. д-р Моника Ангелоска-Дичовска и доц. д-р Рената Петревска Нечкоска

 

https://interworks.com.mk


23 Октомври 2018

Почитувани, 

Еден од термините за надоместување на часови по предметот Управување со промени е 24ти Октомври во 10 часот.

За наредниот ќе има дополнително известување.


23 Октомври 2018

Надоместување предавање Деловно комуницирање

 

Почитувани, 

Еден од термините за надоместување на часови по предметот Деловно комуницирање е 25ти Октомври во 10 часот.

За наредниот ќе има дополнително известување.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.