Соопштенија


09 Мај 2019

СООПШТЕНИЕ 

Испитите на ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ по предметите Портфолио менаџмент и Маркетинг (напредно ниво) закажани за ден 04.06.2019 ќе се одржат на ден 05.06.2019 год. и тоа по следниот распоред:
Портфолио менаџмент (проф. д-р Драгица Оџаклиеска, проф. д-р Гордана Трајкоска) - 05.06.2019 год во 09:30 часот
Маркетинг (напредно ниво) (проф. д-р Каролина Илиеска, проф. д-р Снежана Обедниковска) - 05.06.2019 год. во 12:00 часот 


09 Мај 2019

С О О П Ш Т Е Н И Е

 Почитувани студенти,

 

Годинава за првпат се организираат избори за членови  и претседател на  Факултетско студентско собрание. Право на глас имате сите кои сте запишани во академската 2018/2019 година, и кои сте внесени во списокот на избирачи објавен на огласната табла на ден 14.05.2019 година.

ГЛАСАЊЕТО ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 20.05.2019 г. (понеделник) од 09:00 до 13:00 часот во просториите на Факултетот.

 

Битно е да учествувате во гласањето бидејќи така добивате можност да изберете ваши претставници во органите на факултетот!

Во прилог: Листа на кандидати за претседател, Листа на кандидати за членови на студентско собрание и Упатство за гласање

симни документ


08 Мај 2019

Им се соопштува на студентите од Економскиот факултет – Прилеп дека пријавувањето на испитите за ЈУНСКИОТ испитен рок ќе се врши од 27 – 31 мај 2019 година. Се известуваат студентите да се придржуваат кон роковите наведени во соопштението.

Служба за студентски прашања


02 Мај 2019

Петта домашна работа по Економетрија

симни документ


02 Мај 2019

Петта домашна работа по Економија на труд

симни документ


30 Април 2019

О Г Л А С

за пријавување на кандидати за членови и претседател на Факултетското студентско собрание

симни документ


24 Април 2019

СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - ПРИЛЕП

Им се соопштува на студентите на Втор циклус студии дека пријавувањето на испитите за Јунска испитна сесија ќе се врши од 13.05.2019 до 24.05.2019.


17 Април 2019

Им се соопштува на студентите кои го слушаат предметот ВОВЕД ВО БИЗНИС кај доц.д-р Моника Ангелоска-Дичовска  дека предавањата наместо на 19.04.2019 (петок) ќе се одржат на 18.04.2019 (четврток) во 10.30 часот.

Предметен наставник:

доц.д-р Моника Ангелоска-Дичовска


11 Април 2019

СООПШТЕНИЕ

Им се соопштува на студентите кои го слушаат предметот БАНКАРСКИ МЕНАЏМЕНТ дека нема да се одржи настава на 12.04.2019 година  а ќе биде презакажана во нов термин.Наставата продолжува од наредната недела во термините по распоред.

Предметен наставник

проф д-р Фанка Ристеска


06 Април 2019

Им се соопштува на студентите кои го слушаат предметот ВОВЕД ВО БИЗНИС кај доц.д-р Моника Ангелоска-Дичовска  дека на ден 09.04.2019 (вторник) предавањата нема да се одржат.

Предметен наставник:

доц.д-р Моника Ангелоска-Дичовска

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.