Соопштенија


23 Август 2021

Насоки за постапување на единиците на УКЛО за време на пријавувањето / запишувањето на кандидати по Конкурс во прва година во академската 2021/2022 година

симни документ


20 Август 2021

Им се соопштува на студентите на Втор циклус кој што го одбраниле магистерскиот труд во периодот од 01.11.2019 до 31.09.2020, дека се изготвени дипломите и можат да си ги подигнат од Архивата на Факултет.

Економски факултет - Прилеп


20 Август 2021

Им се соопштува на студентите на Втор циклус дека пријавувањето на испитите за септемвриски испитен рок ќе се врши од 30.08.2021 до 03.09.2021 година

Економски факултет - Прилеп


09 Август 2021

Им се соопштува на студентите на трет циклус докторски студии од Економски факултет - Прилеп дека пријавувањето на испитите за септемврискиот испитен рок ќе се врши од 23.08.2021 год. до 27.08.2021 год.


09 Август 2021

Им се соопштува на студентите на трет циклус докторски студии од Економски факултет - Прилеп дека пријавувањето на испитите за септемврискиот испитен рок ќе се врши од 23.08.2021 год. до 27.08.2021 год.


16 Јули 2021

СООПШТЕНИЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ПОДИГНУВАЊЕ ДОКУМЕНТИ ЗА КОНКУРС ЗА ПРИЕМ НА СТУДЕНТИ ВО СТУДЕНТСКИ ДОМОВИ

Почитувани студенти,

Согласно Конкурсот за прием на студенти во студентски домови, а поради користење на колективен одмор на вработените на Економски факултет– Прилеп, Ве информираме дека потребните документи за конкурсот за прием на студенти во студентски домови ќе може да ги подигнувате од Факултетот на 09, 17, 18, 19 и 20 август во периодот од 09:00 до 12:00.

Економски факултет-Прилеп


13 Јули 2021

Им се соопштува на студентите од Економскиот факултет – Прилеп дека пријавувањето на испитите за септемврискиот испитен рок ќе се врши од 23.08.2021 год. до 27.08.2021 год.13.07.2021 год

Служба за студентски прашања


25 Јуни 2021

Се известуваат студентите  кои ги слушаа предметите Финансиски пазари и институции и Сметководство , поради пензионирање на предметниот професор  краен рок за земање потписи  и оценки во индексите  е   02.07.2021 (петок) во 12:30 часот 

 

 

Предметен професор 

проф.д-р Гордана Витанова


21 Јуни 2021

Се известуваат студентите  кои ги слушаа предметите Финансиски пазари и институции и Сметководство   дека потписи  и оценки во индексите  можат да земат  на ден 23.06.2021 (среда) во 09:30 часот и на ден 25.06.2021 (петок) во 11:00 часот

 

Предметен професор

Проф.др Гордана Витанова


19 Јуни 2021

На ден 21.06.2021 година во 10 часот ќе се одржи јавна одбрана на Дипломски труд од кандидатот Смилески Мите. Линк; 

 https://meet.google.com/jqy-qyif-bcp
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2021. Сите права задржани.