Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


14.06.2018  11:30

Финансиски менаџмент

preliminarni rezultati od ispit i vtor popraven kolok 14.06.2018 preliminarni rez. vtor popraven kolok. konecni rezultati

13.06.2018  09:30

Финансиска теорија и политика

preliminarni rezultati od ispit i kontinuiranoto ocenuvanje 13.06.2018 preliminarni rez vtor popraven kolok konecni rezultati

11.06.2018  11:30

Финансиски пазари и институции

konecni rezultati vtor popraven kolokvium konecni rezultati ispit kontinuirana ocenuvanje konecni

07.06.2018  09:30

Финансиска и актуарска математика

preliminarni rezultati ispit preliminarni rezultati vtor kolokvium kontinuirano ocenuvanje konecna matrica

Финансиско сметководство

vtor popraven kolokvium preliminarni preliminarni rezultati ispit

Фискална ревизија

konecni rezultati vtor popraven kolokvium konecni rezultati ispit

31.05.2018  09:30

Финансиско сметководство - напредно ниво

preliminarni rezultati ispit

31.05.2018  08:35

Финансирање на проекти

Резултати од испит

28.05.2018  09:30

Француски јазик

Писмен испит по Деловен француски јазик 1 и 2

Резултати од испитот и вториот поправен колоквиум по ДФЈ1 и ДФЈ 2 Завршен извештај од испитот по Деловен француски јазик 2

18.05.2018  11:00

Финансиска теорија и политика

preliminarni rezultati od vtor kolok preliminarni rez prv popraven kolok preliminarni rezultati od kontinuiranoto ocenuvanje konecni rezultati konecni rezultati

14.05.2018  14:15

Финансиски менаџмент

preliminarni rezultati od prv kolok preliminarni rez vtor kolok preliminarni rezultati od kontinuiranoto ocenuvanje konecni rezultati konecni rezultati

14.05.2018  08:30

Финансиски пазари и институции

preliminarni rezultati prv popraven kol. preliminarni rezultati vtor kolokvium

12.05.2018  08:30

Финансиска и актуарска математика

konecni rezultati prv popraven kolokvium konecni rezultati vtor kolokvium preliminarna matrica so dopolnitelni poeni (korekcija)

11.05.2018  08:30

Француски јазик

Втор колоквиум по Деловен француски јазик 2

Резултати од вториот колоквиум по ДФЈ 2

29.04.2018  11:55

Фискална ревизија

knecni vtor poprav.kolokv F.R. 29.03.2018

konecni vtor popraven kolokv F.R.29.03.2018

29.04.2018  11:00

Фискална ревизија

konecni ispit F.R.29.03.2018

konecni ispit f.r. 29.03.2018

05.04.2018  13:10

Финансиски менаџмент

preliminarni rezultati od ispit konecni rezultati

05.04.2018  13:30

Финансиско сметководство

konecni rezultati ispit

04.04.2018  13:10

Финансиска теорија и политика

preliminarni rezultati od ispit konecni rezultati

31.03.2018  14:05

Финансиска теорија и политика

preliminarni rezultati od prv kolok

29.03.2018  12:20

Финансиска и актуарска математика

rezultati

27.03.2018  14:05

Финансиски менаџмент

preliminarni rezultati od prv kolok

27.03.2018  08:30

Финансиски пазари и институции

preliminarni rezultati prv kolokvium

26.03.2018  08:30

Финансиска и актуарска математика

preliminarni rezultati prv kolokvium

24.03.2018  08:30

Француски јазик

Прв колоквиум по Деловен француски јазик 2

Резултати од првиот колоквиум по ДФЈ 2

22.03.2018  13:30

Финансиски пазари и институции

konecni rezultati ispit

19.03.2018  13:30

Француски јазик

Писмен испит по Деловен француски јазик 1 и 2

Резултати од писмениот испит по Деловен француски јазик. Завршен извештај од испитот по Деловен француски јазик 2

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.