Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


19.06.2018  09:30

Управување со обртни средства

rezultati

11.06.2018  11:30

Управување со промени

Испит и колоквиум

Прелиминарна матрица

02.04.2018  14:10

Управување со обртни средства

razultati vtor ciklus

21.03.2018  13:30

Управување со промени

Прелиминарни резултати Априлска сесија

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.