Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


02.04.2018  13:30

Теорија на одлучување

Резултати испит

30.03.2018  08:30

Трговско право

TP I kol mart kon

28.03.2018  13:30

Трговско право

TP ispi april kon zbirni rezultati Trgovsko pravo web

22.03.2018  13:30

Теорија на трошоци и цени

konecni rezultati ispit konecni rezultati ispit

19.03.2018  11:10

Теорија и политика на економски развој

mart 2018 ispit

april 2018 konecni

13.02.2018  09:40

Теорија на одлучување

Конечни резултати

31.01.2018  11:30

Теорија на трошоци и цени

kontinuirano ocenuvanje preliminarni preliminarni rezultati ispit

29.01.2018  13:50

Теорија и политика на економски развој

preliminarni januari 2018 konsultacii sreda 7 02 vo 10 casot

preliminarni januari 2018 konsultacii sreda 7 02 vo 10 casot

28.12.2017  11:00

Теорија на трошоци и цени

vtor kolokvium preliminarni rezultati

27.12.2017  11:00

Теорија на одлучување

Прелиминарни резултати втор колоквиум

Прелиминарни резултати прв поправен колоквиум

26.12.2017  12:10

Теорија и политика на економски развој

vtor i prv popraven kolokvium 26 12 2017 konsultacii 28 12 vo 10 casot

prv popraven vtor kolokvium matrica

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.