Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


03.04.2018  11:00

Сметководствен менаџмент

konecni rezultati kontinuirano konecni rezultati ispit

02.04.2018  11:30

Социологија

konecni rezultati ispit

02.04.2018  10:10

Стратегиски менаџмент

preliminarni preliminarni prv kolokvium konecni

31.03.2018  11:00

Сметководствен менаџмент

konecni rezultati prv kolokvium

30.03.2018  11:00

Социологија

prv kolokvium konecni

30.03.2018  08:30

Статистика за економисти

Прв колоквиум - писмен и практичен дел

Резултати прв колоквиум - писмен дел Резултати прв колоквиум - практичен дел

23.03.2018  13:30

Статистика за економисти

Aprilska vonredna ispitna sesija - Preliminarni rezultati

aprilska vonredna ispitna sesija - rezultati

22.03.2018  13:30

Сметководство

konecni rezultati ispit

26.02.2018  09:30

Стратегиски иновациски менаџмент - II циклус студии

rezultati_strategiski inovaciski menadjment_26_02_2018_vtor ciklus

15.02.2018  15:35

Стратегиски менаџмент

vtor ciklus studii

rez vtor ciklus studii

06.02.2018  13:45

Стратегиски менаџмент

preliminarni rezultati od ispit i vtor popraven kolok

05.02.2018  13:30

Сметководствен менаџмент

vtor pop. kolokvium preliminarni rezultati ispit preliminarni rezultati

02.02.2018  08:30

Статистика за економисти

Januarska ispitna sesija- vtor popraven kolokvium

Vtor popraven kolokvium - pismen del Vtor popraven kolokvium - prakticen del Januarska ispitna sesija - (12-15) Januarska ispitna sesija (04-11)

31.01.2018  08:30

Сметководство

preliminarni rezultati ispit vtor pop. kolokvium preliminarni rezultati konecna matrica za kontinuirano ocenuvanje

30.01.2018  09:30

Социологија

ispit januarska sesija vtor popraven kolokvium januarska sesija ispit konecni

25.12.2017  08:30

Сметководство

prv popraven kolokvium preliminarni vtor kolokvium preliminarni

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.