Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


12.06.2018  11:30

Претприемништво и мали бизниси

preliminarni rezultati ispit

12.06.2018  11:15

Претприемништво и мали бизниси

ispit juni 2018 konsultacii 19 juni vo 11 casot

ispit juni 2018 konsultacii 19 juni vo 11 casot

11.06.2018  11:30

Портфолио менаџмент

rezultati

08.06.2018  11:30

Пазар на капитал и финансиски институции

preliminarni rezultati ispit

Проектен менаџмент

preliminarni rezultati od ispit i kontinuiranoto ocenuvanje

04.06.2018  09:30

Принципи и организација на сметководството

preliminarna matrica so dopolnitelni poeni preliminarni rezultati vtor popraven kolokvium

31.05.2018  11:30

Право на Европска унија

PEU II ciklus juni

29.05.2018  11:30

Право на електронска трговија

PET II kol kon PET ispit juni kon PET zbirni juni kon

18.05.2018  08:30

Принципи и организација на сметководството

konecni rezultati prv popraven kol. vtor kolokvium konecni

16.05.2018  11:00

Проектен менаџмент

vtor kolokvium prv popraven kolok kontinuirano ocenuvanje PM

11.05.2018  11:00

Претприемништво и мали бизниси

prv popraven maj 2018 vtor kolokvium maj 2018 matrica

20.04.2018  11:30

Пазар на капитал и финансиски институции

Investicisko bankarstvo II ciklus

preliminarni rezultati ispit

03.04.2018  13:05

Пари и банкарство

preliminarni rezultati od ispit i vtor kolok

31.03.2018  08:30

Принципи и организација на сметководството

konecni rezultati prv kolokvium

30.03.2018  09:40

Претприемништво и мали бизниси

ispit april 2018 preliminarni konsultacii sreda 11 04 vo 11 casot

april 2018

30.03.2018  09:00

Проектен менаџмент

rezultati proekten menazment ispit

29.03.2018  10:00

Проектен менаџмент

preliminarni rezultati od prv kolok

29.03.2018  08:50

Портфолио менаџмент

rezultati vtor ciklus

24.03.2018  11:00

Претприемништво и мали бизниси

preliminarni rezultati prv kolokvium

01.03.2018  13:10

Портфолио менаџмент

rezultati

16.02.2018  09:30

Пазар на капитал и финансиски институции

INVESTICISKO BANKARSTVO II CIKLUS

ispit II ciklus

10.02.2018  14:55

Пари и банкарство

preliminarni rezultati od ispit, vtor kolokvium i kontinuirano ocenuvanje

08.02.2018  11:25

Претприемништво и мали бизниси

preliminarni januari 2018

preliminarni januari 2018 konsultacii ponedelnik 19 02 vo 12 casot

08.02.2018  11:30

Проектен менаџмент

ispit i kontinuirano ocenuvanje 08.02.2018

07.02.2018  13:15

Проектен менаџмент

vtor ciklus studii

rezultati od vtor ciklus studii

03.02.2018  09:30

Принципи и организација на сметководството

preliminarni rezultati ispit preliminarni rezultati vtor popraven kolokvium konecna matrica za kontinuirano ocenuvanje

31.01.2018  11:30

Практикум за менаџерско сметководство

ispit januarska sesija preliminarni vtor kolokvium preliminarni

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.