Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


10.04.2018  12:50

Однесување на потрошувачите

konecni rezultati

02.04.2018  17:55

Однесување на потрошувачите

rezultati

30.03.2018  13:30

Основи на економијата

Ispit_30_03_2018_KONECNI_d-r.Trajkova

preliminarni rezultati ispit

27.03.2018  11:00

Оптимизација на бизнис процеси

Прв колоквиум оптимизација на бизнис процеси

Резултати од првиот колоквиум по оптимизација на бизнис процеси

16.02.2018  14:55

Основи на економијата

tret ciklus studii

rezultati od tret ciklus Ekonomija

12.02.2018  12:00

Однесување на потрошувачите

rezultati

09.02.2018  14:10

Организациски менаџмент

preliminarni rezultati od ispit

08.02.2018  13:30

Основи на економијата

Prof. d-r Sasho Atanasoski, matrica so dopol.poeni Prof. d-r Sasho Atanasoski, vtor popraven kolokvium preliminarni

Ispit_08_02_2018_KONECNI_d-r.Trajkova

02.02.2018  11:30

Оптимизација на бизнис процеси

Резултати оптимизација на бизнис процеси

29.12.2017  11:00

Основи на економијата

Вкупни поени од активност

Preiminarni_29_12_2017_d-r Trajkova

prv popraven kolokvium konecni vtor kolokvium konecni

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.