Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


22.05.2018  08:05

Меѓународен маркетинг

Прв колоквиум Втор колоквиум

17.05.2018  10:50

Маркетинг менаџмент

rezultati rezultati

16.05.2018  08:30

Меѓународен бизнис

MB preliminarni rezultati prv i vtor kolokvium i dopolnitelni poeni preliminarni rez prv popraven kolok preliminarni rez vtor kolok

12.05.2018  11:25

Маркетинг и иновации

vtor kolokvium

11.05.2018  08:30

Математика за економисти

preliminarni rezultati prv popraven kol. preliminarni rezultati vtor kolokvium preliminarna matrica so dopolnitelni poeni

11.05.2018  11:00

Маркетинг канали

preliminarni

preliminarni preliminarni

30.04.2018  14:05

Маркетинг канали

prv kolokvium

prv kolokvium konecni

17.04.2018  12:55

Монетарна економија

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ МОНЕТАРНА ЕКОНОМИЈА - ПРВ КОЛОКВИУМ

прелиминарни резултати прв колоквиум монетарна март 2018

16.04.2018  10:25

Методологија на научно истажување

rezultati od tret ciklus studii

10.04.2018  12:55

Монетарна економија

Прелиминарни резултати Монетарна економија 26.03.2018

Прелиминарни резултати Монетарна економија 26.03.2018

04.04.2018  13:30

Маркетинг

Preliminarni rezultati Marketing Tret ciklus 04_04_2018

04.04.2018  15:30

Менаџмент

rezultati

04.04.2018  09:30

Менаџерска економија - II циклус на студии

rezultati ispit

03.04.2018  10:20

Меѓународна економија

preliminarni rezultati od ispit

02.04.2018  18:05

Маркетинг информациски системи

rezultati

30.03.2018  09:30

Маркетинг

Preliminarni rezultati Marketing napredno nivo Vtor ciklus 30_03_2018

30.03.2018  09:45

Меѓународен маркетинг

prv kolokvium

30.03.2018  13:30

Меѓународни односи

preliminarni rezultati ispit

30.03.2018  11:00

Менаџмент на човечки ресурси

prv kolokvium konecni

29.03.2018  17:00

Маркетинг менаџмент

rezultati od prv kolokvium

29.03.2018  12:20

Математика за економисти

rezultati

29.03.2018  08:30

Меѓународен бизнис

preliminarni rezultati od prv kolok

29.03.2018  13:30

Менаџмент информациски системи

Е-Бизнис информациски системи

Е-бизнис информациски системи, втор поправен колоквиум Е-бизнис информациски системи, априлска вонредна сесија

29.03.2018  11:30

Меѓународен бизнис - напредно ниво

rezultati megunaroden biznis-II ciklus

28.03.2018  11:20

Меѓународен бизнис

preliminarni rezultati od ispit

28.03.2018  08:40

Меѓународни финансии

preliminarni rezultati od prv kolok

27.03.2018  13:20

Маркетинг

preliminarni rezultati ispit

Маркетинг на услужни дејности

preliminarni rezultati ispit

27.03.2018  13:30

Меѓународен менаџмент

preliminarni

konecni ispit

27.03.2018  19:40

Маркетинг и иновации

prv kolokvium

26.03.2018  10:45

Маркетинг менаџмент

konecni rezultati

26.03.2018  08:30

Математика за економисти

prv kolokvium preliminarni

24.03.2018  10:40

Маркетинг канали

rezultati od prv kolokvium

23.03.2018  08:50

Меѓународни финансии

preliminarni rezultati od ispit

23.03.2018  08:35

Маркетинг истражување - напредно ниво

rezultati

22.03.2018  13:00

Менаџмент со финансиски ресурси

rezultati od vtor ciklus studii

22.03.2018  09:40

Маркетинг и иновации

konecni rezultati

19.03.2018  11:25

Маркетинг истражување

preliminarni rezultati od ispit i vtor kolok

19.03.2018  08:30

Меѓународен маркетинг

rezultati od ispit

19.03.2018  08:35

Маркетинг канали

rezultati od ispit rezultati od ispit

19.03.2018  13:30

Маркетинг канали

preliminarni

konecni rezultati

09.03.2018  09:30

Менаџерска економија - II циклус на студии

ispit preliminarni

02.03.2018  09:30

Меѓународен бизнис - напредно ниво

konecni rezultati

rezultati Megjunaroden biznis vtor ciklus

23.02.2018  15:35

Маркетинг истражување - напредно ниво

rez vtor ciklus studii

23.02.2018  13:10

Менаџмент со финансиски ресурси

rezultati

22.02.2018  13:20

Менаџмент - II циклус на студии

rezultati

22.02.2018  09:30

Меѓународна трговија - втор циклус

Известување

13.02.2018  09:40

Моделирање на економски појави и процеси

Моделирање на бизнис процеси

Конечни резултати

12.02.2018  13:00

Маркетинг информациски системи

rezultati

09.02.2018  14:05

Менаџмент

preliminarni rezultati vtor popraven kolok rezultati

09.02.2018  13:25

Монетарна економија

Preliminarni rezultati od ispit i vtor kolokvium monetarna ekonomija

preliminarni rezultati vtor kolokvium Monetarna ekonomija Preliminarni rezultati od ispit Monetarna ekonomija 03.02.2018

08.02.2018  13:30

Меѓународни односи

kontinuirano ocenuvanje preliminarni v vtor popraven kolokvium preliminarni

07.02.2018  11:30

Маркетинг

Preliminarni rezultati Marketing Tret ciklus 07_02_2018

07.02.2018  09:30

Математика за економисти

preliminarna matrica za kontinuirano ocenuvanje ispit preliminarni rezultati vtor popraven kolokvium preliminarni

07.02.2018  14:25

Менаџмент

rezultati od tret ciklus studii

tret ciklus studii

07.02.2018  11:30

Менаџмент информациски системи

E-biznis informaciski sistemi (poeni od dopolnitelni aktivnosti)

Poeni od dopolnitelni aktivnosti E-biznis informaciski sistemi - vtor i vtor poraven kolopkvium - rezultati E-Biznis informaciski sistemi - januarska ispitna sesija - rezultati

07.02.2018  13:30

Менаџмент информациски системи

rezultati ispit II ciklus

06.02.2018  15:00

Маркетинг менаџмент

konecni rezultati

06.02.2018  11:30

Меѓународен бизнис

preliminarni rezultati od ispit i vtor popraven kolok preliminarni rezultati vtor popraven kolok

06.02.2018  08:50

Меѓународна економија

preliminarni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje preliminarni rez vtor kolok konecni rezultati januarska sesija 2018

06.02.2018  13:30

Меѓународни сметководствени стандарди

preliminarni rezultati ispit vtor popraven kolokvium preliminarni konecna matrica za kontinuirano ocenuvanje

03.02.2018  09:30

Менаџмент на човечки ресурси

preliminarni rezultati ispit vtor popraven kolokvium preliminarni

02.02.2018  14:45

Маркетинг истражување

preliminarni rezultati vtor popraven kolok preliminarni rez od ispit preliminarni rezultati od ispit, vtor kolokvium i kontinuirano ocenuvanje

02.02.2018  11:30

Меѓународни финансии

preliminarni rezultati od ispit i vtor popraven kolok

01.02.2018  13:30

Маркетинг

vtor pop. kolokvium konecni rezultati konecna matrica za kontinuirano ocenuvanje

01.02.2018  11:30

Маркетинг на услужни дејности

vtor pop. kolokvium konecni rezultati konecni rezultati kontinuirano

Меѓународен менаџмент

preliminarni

konecni

01.02.2018  12:20

Маркетинг и иновации

Konecni rezultati

30.01.2018  11:45

Макроекономска анализа и политика

makroekonomska analiza januari 2018 preliminarni konsultacii 08 02 vo 11 casot

makroekonomska analiza januari 2018 preliminarni konsultacii 08 02 vo 11 casot

29.01.2018  14:25

Меѓународен маркетинг

rez vtor popraven kolok i ispit 29.01.2018

29.01.2018  14:20

Маркетинг канали

rezultati od ispit 29.01.2018

29.01.2018  10:30

Маркетинг канали

preliminarni

29.12.2017  08:30

Маркетинг

vtor kolokvium konecni prv popraven kolokvium konecni

Маркетинг на услужни дејности

prv popraven kolokvium konecni vtor kolokvium konecni

27.12.2017  11:00

Меѓународна економија

preliminarni prv popraven kolokvium preliminarni vtor kolokvium

Моделирање на економски појави и процеси

МОДЕЛИРАЊЕ НА БИЗНИС ПРОЦЕСИ

Прелиминарни резултати втор колоквиум

26.12.2017  08:30

Менаџмент информациски системи

E-biznis informaciski sistemi (Prv popraven i vtor kolokvium)

E-biznis informaciski sistemi - prv popraven kolokvium E-biznis informaciski sistemi - vtor kolokvium

25.12.2017  11:40

Меѓународни односи

vtor kolokvium preliminarni rezultati prv popraven preliminarni

25.12.2017  11:00

Менаџмент

Kolokviumska nedela

Web rez vtor kolokvium - preliminarni web rez prv popraven kolokvium - preliminarni prv popraven kolokvium konecni rezultati vtor kolokvium konecni rezultati

23.12.2017  11:45

Макроекономска анализа и политика

vtor i prv popraven kolokvium 23 12

konsultacii 28 12 2017 vo 10 casot. vtor kolokvium konsultacii 28 12 2017 vo 10 casot.

23.12.2017  08:30

Меѓународен менаџмент

preliminarni preliminarni

23.12.2017  11:00

Меѓународни сметководствени стандарди

prv popraven kolokvium preliminarni vtor kolokvium preliminarni kontinuirano ocenuvanje konecni od kolokviumite

22.12.2017  11:00

Маркетинг истражување

preliminarni rezultati prv popraven kolok preliminarni rezultati vtor kolok

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.