Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


05.04.2018  12:10

Клауд компјутинг

Rezultati Aprilski ispiten rok

Rezultati aprilski ispiten rok

28.03.2018  11:00

Клауд компјутинг

Rezultati Prv kolokvium

Prv kolokvium

09.02.2018  11:30

Компјутерско програмирање

Резултати од испитот компјутерско програмирање

02.02.2018  11:40

Клауд компјутинг

Rezultati januarski ispiten rok

Rezultati januarski ispiten rok

28.12.2017  11:00

Компјутерско програмирање

Втор колоквиум

Резултати од вториот колоквиум по компјутерско програмирање

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.