Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


03.01.2018  10:20

Интернет маркетинг

rezultati rezultati prv popraven

28.12.2017  11:00

Инвестиционен менаџмент

vtor kolokvium preliminarni rezultati prel. rez. prv popraven kolokvium

25.12.2017  08:30

Иновациски менаџмент

Prv popraven kolokvium - preliminarni rezutlati Vtor kolokvium - preliminarni rezultati preliminarna matrica od kontinuirano ocenuvanje

23.12.2017  08:30

Интернет технологии

Втора колоквиумска недела, зимски семестар; Академска 2017/2018

ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Поправен прв колоквиум; Конечни резултати ЕКТС; 1. циклус; 5. семестар; Втор колоквиум; Конечни резултати

14.11.2017  13:05

Интернет маркетинг

konecni rezultati

12.11.2017  22:10

Интернет маркетинг

rezultati od prv kolokvium

10.11.2017  11:00

Инвестиционен менаџмент

konecni rezultati prv kolokvium

07.11.2017  08:30

Иновациски менаџмент

konecni rezultati

06.11.2017  08:30

Интернет технологии

Прв колоквиум; Прва колоквиумска недела, зимски семестар; Академска 2017/2018

ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Прв колоквиум; Конечни резултати

02.11.2017  13:30

Иновациски менаџмент

konecni rezultati

30.10.2017  13:30

Инвестиционен менаџмент

konecni rezultati

26.10.2017  13:30

Интернет технологии

Ноемвриска испитна сесија, 2017

ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Практичен дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Теоретски дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС; 1. циклус; 5. семестар; Завршно оценување

12.09.2017  11:30

Инвестиционен менаџмент

konecni rezultati konecni rezultati

12.09.2017  09:55

Интернет маркетинг

konecni rezultati

30.08.2017  11:30

Иновациски менаџмент

konecni rezultati

23.08.2017  11:30

Интернет технологии

Септемвриска испитна сесија, 2017

ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Практичен дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Теоретски дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС; 1. циклус; 5. семестар; Завршно оценување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.