Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


16.05.2018  11:00

Економетрија

Прелиминарни резултати втор и прв поправен колоквиум

Прелиминарни резултати Прелиминарни резултати

15.05.2018  11:00

Економија на труд

Прелиминарни резултати втор и прв поправен колоквиум

Прелиминарни резултати Прелиминарни резултати

12.04.2018  09:30

Е-Маркетинг

Preliminarni rezultati E -Marketing Tret ciklus 12_04_2018

05.04.2018  11:30

Економска глобализација

rezultati ispit

03.04.2018  13:30

Економетрија

Завршно оценување, априлска сесија

Економија на труд

Завршно оценување, априлска сесија

31.03.2018  11:00

Економија на Европска унија

rezultati_ekonomija na evropska unija_prv kolokvium_31_03_2018

30.03.2018  13:30

Електронски бизнис

Preliminarni rezultati

Електронско банкарство 1

Прелиминарна матрица

29.03.2018  11:30

Економетрија

preliminarni rezultati od prv kolok

29.03.2018  13:30

Економија на Европска унија

rezultati_ekonomija na evropska unija_29_03_2018

28.03.2018  11:00

Економија на труд

Прв колоквиум

preliminarni rezultati od prv kolok

02.03.2018  15:55

Е-бизнис менаџмент

rezultati

09.02.2018  11:30

Е-Маркетинг

Preliminarni rezultati E-Marketing Vtor Ciklus 09_02_2018

08.02.2018  11:30

Електронски бизнис

ispit, vtor popraven kolok i kontinuirano ocenuvanje 08.02.2018

Електронско банкарство 1

Испит и втор колоквиум

Конечна матрица Јануари

07.02.2018  13:30

Економија на Европска унија

rezultati_ekonomija na evropska unija_07_02_2018

07.02.2018  15:45

Економија на иновации

Резултати по предметот Економија на иновации јануарска сесија 2018

Резултати по предметот Економија на иновации јануари 2018

05.02.2018  11:30

Економија на труд

Завршно оценување, февруари 2018

29.01.2018  13:40

Економетрија

preliminarni rezultati od ispit i vtor popraven kolok

26.12.2017  11:00

Електронско банкарство 1

Колоквиуми

Прелиминарни пред Јануарска сесија

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.