Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


09.02.2018  11:45

Деловна анализа

vtor popraven kolokvium

konecni

09.02.2018  12:25

Деловна анализа

ispit i vtor kolokvium

konecni

06.02.2018  11:20

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

ispit

konecni

05.02.2018  13:30

Деловна информатика

Poeni od dopolnitelni aktivnosti

Poeni od dopolnitelni aktivnosati Januarska ispitna sesija - rezultati

03.02.2018  11:30

Девизен систем и девизно работење

konecni rezultati

konecni rezultati konecni rezultati

01.02.2018  14:20

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

Бизнис анализа - испит

прелиминарни

01.02.2018  14:25

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

Бизнис анализа - втор поправен колоквиум

Известување

31.01.2018  09:30

Даночно и банкарско сметководство

конечни резултати

конечни резултати konecni rezultati

30.01.2018  09:30

Деловно комуницирање

Испит Јануарска сесија, втор колоквиум

Прелиминарна матрица

29.12.2017  11:00

Деловна информатика

Vtor kolokvium

vtor kolokvium

25.12.2017  11:00

Деловна анализа

prv popraven kolokvium preliminarni vtor kolokvium preliminarni

22.12.2017  08:30

Даночно и банкарско сметководство

konecni rezultati

konecni rezultati\ konecni rezultati

22.12.2017  11:00

Деловно комуницирање

Колоквиуми

Прелиминарни пред Јануарска сесија

11.11.2017  11:00

Деловна информатика

Прв колоквиум - Прелиминарни резултати

Rezultati - prv kolokvium

07.11.2017  11:00

Деловна анализа

konecni rezultati prv kolokvium

07.11.2017  13:30

Деловно комуницирање

Испит

Прелиминарна матрица

06.11.2017  10:30

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

ispit

konecni

04.11.2017  08:30

Даночно и банкарско сметководство

konecni rezultati

konecni rezultati

04.11.2017  11:00

Деловно комуницирање

Прв колоквиум

Прелиминарни прв колоквиум

31.10.2017  13:30

Девизен систем и девизно работење

konecni rezultati

konecni rezultati

27.10.2017  13:30

Даночно и банкарско сметководство

konecni rezultati

konecni rezultati

25.10.2017  13:30

Деловна анализа

konecni rezultati

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.