Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


26.10.2017  13:30

Глобални снабдувачки синџири

preliminarni

konecni

24.08.2017  11:30

Глобални снабдувачки синџири

preliminarni

preliminarni kon

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.