Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


24.03.2018  08:30

Англиски јазик

Деловен англиски јазик 2 - прв колоквиум

прелиминарни

19.03.2018  13:30

Англиски јазик

сесија Март 2018

Прелиминарни од 19.03.2018

29.01.2018  09:30

Англиски јазик

испитна сесија јануари

Прелиминарни резултати од 29.01.2018

21.12.2017  08:30

Англиски јазик

Прелиминарни од колоквиуми 21.12.2017

Прелиминарни прв поправен колоквиум 21.12.2017 Прелиминарни втор колоквиум 21.12.2017

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.