Резултати од испити подредени по дата

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.


14.05.2018  11:00

Оптимизација на бизнис процеси

Втор и прв поправен колоквиум по оптимизација на бизнис процеси

Резултати од континуираното оценување по оптмизација на бизнис процеси до 14.04.2018 година


14.05.2018  08:30

Финансиски пазари и институции

preliminarni rezultati prv popraven kol. preliminarni rezultati vtor kolokvium


12.05.2018  11:25

Маркетинг и иновации

vtor kolokvium


12.05.2018  08:30

Финансиска и актуарска математика

konecni rezultati prv popraven kolokvium konecni rezultati vtor kolokvium preliminarna matrica so dopolnitelni poeni (korekcija)


11.05.2018  12:00

Сметководствен менаџмент

konecni rezultati prv popraven kolokvium konecni rezultati vtor kolokvium


11.05.2018  11:00

Претприемништво и мали бизниси

prv popraven maj 2018 vtor kolokvium maj 2018 matrica


Маркетинг канали

konecni

konecni konecni prv kolokvium


Глобални снабдувачки синџири

konecni

konecni konecni


11.05.2018  08:30

Англиски јазик

Прелиминарни резултати од колоквиуми мај 2018

Прелиминарни од Деловен англиски 2 колоквиуми мај 2018


Математика за економисти

konecni rezultati prv popraven kolokvium konecni rezultati vtor kolokvium


Француски јазик

Втор колоквиум по Деловен француски јазик 2

Резултати од вториот колоквиум по ДФЈ 2


30.04.2018  14:05

Маркетинг канали

prv kolokvium

prv kolokvium konecni


29.04.2018  11:55

Фискална ревизија

knecni vtor poprav.kolokv F.R. 29.03.2018

konecni vtor popraven kolokv F.R.29.03.2018


29.04.2018  11:00

Фискална ревизија

konecni ispit F.R.29.03.2018

konecni ispit f.r. 29.03.2018


20.04.2018  11:30

Пазар на капитал и финансиски институции

Investicisko bankarstvo II ciklus

preliminarni rezultati ispit


20.04.2018  09:30

Банкарски менаџмент

II ciklus

preliminarni rezultati ispit


| 1 | 2 | 3 | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.