Конкурс за избор на есеи „Со европско знаење до европската престолнина“ во организација на Секретаријатот за европски прашања по повод одбележувањето на 9 мај- Денот на Европа.

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.