Предавање на Амбасадор на Франција во Република Северна Македонија, Неговата екселенција, г-динот Christian Timonier Европската Унија во пресрет на изборите- предизвици и надежи - француско гледиште

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.