• Конкурс за запишување на студенти на втор циклус студии во академската 2016/2017

  Конкурс за запишување на студенти на втор циклус студии во академската 2016/2017

  повеќе
 • Отворен ден Економски факултет - Прилеп

  Отворен ден Економски факултет - Прилеп

  повеќе
 • Еквилибриум бр.20

  Еквилибриум бр.20

  повеќе
 • INTERNATIONAL BALKAN AND NEAR EASTERN SOCIAL SCIENCES CONFERENCE SERIES (IBANESS) Prilep, Macedonia, October 29-30, 2016

  INTERNATIONAL BALKAN AND NEAR EASTERN SOCIAL SCIENCES CONFERENCE SERIES (IBANESS) Prilep, Macedonia, October 29-30, 2016

  повеќе
 • Порака од нашите студенти

  Порака од нашите студенти

  повеќе
 • Е-индекс

  Е-индекс

  повеќе
 • Предавање на Амбасадорот на Франција во Р.Македонија Лоренс Оер

  Предавање на Амбасадорот на Франција во Р.Македонија Лоренс Оер

  повеќе
 • Прослава на јубилеј 55 години од постоењето на Економски факултет - Прилеп

  Прослава на јубилеј 55 години од постоењето на Економски факултет - Прилеп

  повеќе
 • Активности во склоп на одбележувањето на јубилејот

  Активности во склоп на одбележувањето на јубилејот

  повеќе
 • Предавање на членот на претседателството на Босна и Херцеговина, проф. Младен Иваниќ

  Предавање на членот на претседателството на Босна и Херцеговина, проф. Младен Иваниќ

  повеќе

ДРАГИ СТУДЕНТИ,

Во процесите на глобализација, демократските општества се иманентни при откривањето начини за стекнување релевантни информации и нивна употреба, а во функција на просперитет, развој и трансмисија на знаењето во нови достигнувања.

Низ академските програми, коишто кореспондираат со развојните трендови во земјата и надвор од неа, Економскиот факулетет во Прилеп Ви го нуди сопственото искуство во преносот на знаење што ќе можете да го имплементирате при исполнувањето на Вашите професионални амбиции.

Наша цел е да ве научиме да станете успешни во имплементирањето на економското знаење во сè поизразените компетитивни услови. Добредојдовте!

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТИ

по датум     по предмет


СООПШТЕНИЈА

26 Септември 2016

Прелеминарна ранг листа ЧЕТВРТ уписен рок - 2016 - 2017

повеќе

21 Септември 2016

Конкурс за четврт уписен рок на прв циклус студии

повеќе

20 Септември 2016

Прелеминарна ранг листа ПРВ уписен рок ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ - 2016 - 2017

повеќе
сите документи